Υπεύθυνος επισιτιστικών τμημάτων - F&B operations expert

Περιγραφή

Ανακαλύψτε τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνετε ένας επιτυχημένος Υπεύθυνος Επισιτιστικών Τμημάτων στην τουριστική βιομηχανία. Το πρόγραμμα αναλύει θεωρητικά και εφαρμοσμένα το έργο του υπευθύνου του τμήματος τροφίμων και ποτών, καλύπτοντας όλο το φάσμα των διαδικασιών της παραγωγής των επισιτιστικών προϊόντων, όπως και τα κυριότερα διοικητικά θέματα που συνδέονται με το ιδιαίτερα πολύπλοκο αυτό τμήμα.

Που απευθύνεται

  • Επαγγελματίες του Τουρισμού και της Εστίασης που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους
  • Νέους επαγγελματίες και αποφοίτους που ξεκινούν την καριέρα τους στον τομέα της φιλοξενίας
  • Στελέχη Επιχειρήσεων Επισιτισμού που θέλουν να βελτιώσουν τις διοικητικές τους δεξιότητες και την αποτελεσματικότητα των τμημάτων τους
  • Επιχειρηματίες και Ιδιοκτήτες Μονάδων Εστίασης που επιθυμούν να επενδύσουν στην αναβάθμιση των επιχειρήσεών τους

Εισηγητής

Πιστικού Γεωργία

Είναι Υποψήφια Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Σχολή: Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών, Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού, με θέμα: “Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και η σημαντικότητά της στην στήριξη και ανάπτυξη των Τουριστικών Επιχειρήσεων¨. Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου, με θέμα: “Ο προσδιορισμός χρήσεων γης και το χωροταξικό ως καθοριστικοί παράγοντες για την ανάπτυξη ιδιωτικών τουριστικών επενδύσεων στην Ελλάδα” και πτυχίου του Τ.Ε.Ι Πειραιά της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας στο Τμήμα Λογιστικής.

Σήμερα εργάζεται ως Διοικητικός Υπάλληλος στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών έχει εργαστεί σε ανάλογες θέσεις και στον ιδιωτικό τομέα στο παρελθόν, καθώς και ως εξωτερικός συνεργάτης σε φροντιστήρια τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έχει παρουσιάσει papers σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά που αφορούν τον τουρισμό.

Κύριες Ενότητες

• Οργάνωση και διοίκηση των επισιτιστικών επιχειρήσεων

• Διοίκηση και λειτουργία του τμήματος προμηθειών

• Διοίκηση και λειτουργία της κουζίνας

• Διοίκηση και λειτουργία του εστιατορίου

• Διοίκηση και λειτουργία του μπαρ

• Διοίκηση και λειτουργία του τμήματος εκδηλώσεων

Εκπτωτική Πολιτική

  • 10% έκπτωση σε φοιτητές – ανέργους
  • 15% για δύο συμμετοχές από την ίδια εταιρεία
  • 20% για περισσότερες από δύο συμμετοχές από την ίδια εταιρεία
  • Early Bird έως 12/6 250€

Άλλα Προγράμματα

Υπεύθυνος-Επισιτιστικών-Τμημάτων-FB-Operations-Expert
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Σας ενδιαφέρει;

Πολιτική Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Eπιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις (newsletter) για επιμορφωτικά προγράμματα, δράσεις συμβουλευτικής καθοδήγησης και άλλα νέα σχετικά με τις δραστηριότητές του Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Διαβαλκανικό.

Αποδοχή Όρων