Υπεύθυνος επισιτιστικών τμημάτων - F&B operations expert

Περιγραφή

Το πρόγραμμα αναλύει θεωρητικά και εφαρμοσμένα το έργο του υπευθύνου του τμήματος τροφίμων και ποτών στην τουριστική βιομηχανία, καλύπτοντας όλο το φάσμα των διαδικασιών της παραγωγής των επισιτιστικών προϊόντων, όπως και τα κυριότερα διοικητικά θέματα που συνδέονται με το ιδιαίτερα πολύπλοκο αυτό τμήμα.

Κύριες Ενότητες

• Οργάνωση και διοίκηση των επισιτιστικών επιχειρήσεων

• Διοίκηση και λειτουργία του τμήματος προμηθειών

• Διοίκηση και λειτουργία της κουζίνας

• Διοίκηση και λειτουργία του εστιατορίου

• Διοίκηση και λειτουργία του μπαρ

• Διοίκηση και λειτουργία του τμήματος εκδηλώσεων

Εκπτωτική Πολιτική

• Early Bird έως 12/6 250€

Άλλα Προγράμματα

Υπεύθυνος Επισιτιστικών Τμημάτων - F&B Operations Expert
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Σας ενδιαφέρει;

Πολιτική Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Eπιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις (newsletter) για επιμορφωτικά προγράμματα, δράσεις συμβουλευτικής καθοδήγησης και άλλα νέα σχετικά με τις δραστηριότητές του Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Διαβαλκανικό.

Αποδοχή Όρων