Εξειδίκευση ανθρώπινου δυναμικού

COVID 19 ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ - ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

730χ300

 

Η χώρα μας αποτελεί βασικό τουριστικό προορισμό που επιλέγουν να επισκεφθούν άνθρωποι από κάθε πλευρά του πλανήτη με αποτέλεσμα ο τουρισμός να αποτελεί πυλώνα της ελληνικής οικονομίας. Τα έκτακτα μέτρα για την πρόληψη και περιορισμό της πανδημίας Covid-19 επιβάλουν την εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων Τουριστικών Επιχειρήσεων, ώστε να μπορεί με ασφάλεια ο κλάδος του Τουρισμού να προβεί στην επανεκκίνησή του.

Σύμφωνα με το παραπάνω νομοθετικό πλαίσιο για την υγεία και την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων και εν μέσω της πανδημίας του Covid 19, κάθε ξενοδοχειακή επιχείρηση καλείται να αξιολογεί πιθανούς κινδύνους  στο χώρο εργασίας και να προβαίνει στη λήψη των κατάλληλων μέτρων πρόληψης και προστασίας. Για την εφαρμογή των εν λόγω απαιτήσεων, απαιτείται η επιμόρφωση του προσωπικού των ξενοδοχειακών μονάδων στα πρωτόκολλα υγιεινής και διαχείρισης κρουσμάτων COVID-19.

Η Εταιρία μας μέσω της συνεργασίας με ειδικούς επιστήμονες και εμπειρογνώμονες, με ενεργό ρόλο στην διαμόρφωση και εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, έχει καταρτίσει ειδικό προγράμματα τηλεκατάρτισης με αντικείμενο την υλοποίηση, βήμα προς βήμα, προληπτικού προγράμματος υγειονομικής θωράκισης των χώρων, τμημάτων και εγκαταστάσεων των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων.

 

tick Που απευθύνεται

tick Ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων

tick Γενικοί διευθυντές

tick Υπεύθυνοι τμημάτων τουριστικών καταλυμάτων

tick Στελέχη με ευθύνη σε θέματα ασφάλειας και υγείας εργαζομένων

tick Στελέχη ποιότητας

tick Υπάλληλοι σε τμήμα οροφοκομίας

tick Υπάλληλοι στο Front Office

tick Υπάλληλοι τμήματος F&B

tick Γιατροί εργασίας

tick Οφέλη συμμετοχής

tick Άριστη γνώση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου

tick Γνώση πηγών και τρόπων μετάδοσης ιών

tick Εξοικείωση με τις διαδικασίες ενημέρωσης των αρμοδίων του ξενοδοχείου και των ίδιων των πελατών

tick Γνώση των κατάλληλων ενεργειών σε περίπτωση ασθένειας από το προσωπικό

tick Γνώση μεθόδων και πρακτικών καθαρισμών και απολύμανσης των εντοπισμένων σημείων με βάση την επικινδυνότητα και την πιθανότητα μετάδοσης της ασθένειας

tick Τήρηση βασικών μέτρων αποφυγής μετάδοσης του ιού

 

tick Ενότητες

• Το νέο θεσμικό πλαίσιο, οδηγίες και κανονισμοί και αναγκαιότητα συμμόρφωσης με τα υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

• Ανασχεδιασμός διεργασιών λειτουργίας των ξενοδοχείων με έμφαση στα προληπτικά μέτρα των επιμέρους τμημάτων:

- Υποδοχής (Front office)

- Επισιτιστικών (F&B)

- Οροφοκομίας (Housekeeping)

- Τεχνική υπηρεσία (Technical service)

• Διαχείριση πιθανής εμφάνισης κρούσματος σε πελάτες και εργαζόμενους των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

• Κυρώσεις παραβίασης υγειονομικών πρωτοκόλλων σε τουριστικές επιχειρήσεις.

tick Λεπτομέρειες

- Έναρξη Προγράμματος: 8/6/2020.

- Πατήστε εδώ για την Αίτηση Συμμετοχής.
- Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 8 ώρες.
• 6 ώρες ασύγχρονης τηλεκατάρτισης για τη μελέτη του εκπαιδευτικού υλικού..

• 2 ώρες σύγχρονης τηλεκατάρτισης για την παροχή εξειδικευμένων συμβουλών προς τους συμμετέχοντες.

logo elearning

 

Η πρόσβαση των συμμετεχόντων στο εκπαιδευτικό υλικό θα παραμείνει ενεργή για ένα έτος.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν την πιστοποίηση «Covid Safe» του Ελληνικού Ινστιτούτου Πιστοποιήσεων (Ε.ΛΙ.ΝΠ)

 

tick Εισηγητής - Συγγραφέας του Εκπαιδευτικού Υλικού

Δρ. Δημήτρης Λαλούμης - Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Εκδότης του επιστημονικού περιοδικού «Journal of Tourism Research», μακροχρόνια εμπειρία ως Γενικός Διευθυντής ξενοδοχειακών μονάδων

Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στον Τουρισμό».

Είναι διδάκτορας του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, στην Οργάνωση και Διοίκηση Ξενοδοχειακής Ψυχαγωγίας και Άθλησης, έχει Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πειραιά, και Δίπλωμα Ανωτέρας Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου.

Έχει χρηματίσει Γενικός διευθυντής σε πολλά ξενοδοχεία της Ελλάδας και στη δεκαετία του 80 ανέπτυξε επιχειρηματική δραστηριότητα στον κλάδο της τουριστικής ψυχαγωγίας. Έχει συγγράψει 14 βιβλία, 6 από τα οποία διανέμονται σε πλείστα όσα Πανεπιστήμια της χώρας. Είναι ο εκδότης του επιστημονικού περιοδικού «Journal of Tourism Research», υπήρξε Πρόεδρος οργανωτικής επιτροπής συνεδρίων, έχει συμμετάσχει σε πλήθος ερευνητικών δραστηριοτήτων, έχει δημοσιεύσεις. συνεντεύξεις και αναφορές σε εφημερίδες, περιοδικά και τηλεόραση, εισηγήσεις σε συνέδρια και σεμινάρια, υπήρξε δημιουργός προγραμμάτων σπουδών σε όλες τις βαθμίδες της Τουριστικής Εκπαίδευσης, και έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών επιτροπών.

 

tick Κόστος Συμμετοχής: 160€

(Σε περίπτωση ομαδικών αιτήσεων άνω των 5 ατόμων, παρέχεται έκπτωση 30%).

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Νόνη Λειβαδάρου στο 6986487505 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

   
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Invalid Input
captcha
Ελέγξτε το πεδίο!


Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το ερώτημά σας.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ επεξεργάζεται τα παραπάνω δεδομένα σύμφωνα με την Πολιτική Ασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ αποστέλλει σε τακτά χρονικά διαστήματα ενημερώσεις (newsletter) για νέα εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα της εταιρείας μας. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας.

Επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletter με περιεχόμενο εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα του Διαβαλκανικού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ


Υποχρεωτικό!
 

 

 

Άλλα σεμινάρια

Μοιραστείτε το

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button