Εξειδίκευση ανθρώπινου δυναμικού

SOCIAL MEDIA MARKETING FOR BEGINNERS - ELEARNING | Διαβαλκανικό κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης

social media 2020

 

Τα social media σήμερα κυριαρχούν στις επιλογές των διαφημιστών και marketers για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Η δυνατότητα αποστολής προσωποποιημένων μηνυμάτων με σαφή στόχευση σε ένα ευρύ κοινό καθιστά τη χρήση των social media ένα ισχυρό εργαλείο στα χέρια του σύγχρονου επιχειρηματία. Facebook, Instagram, Twitter στη διάθεση του marketing!

 

tick Που απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους έχουν μικρομεσαίες επιχειρήσεις ή εργάζονται σε αυτές κι ενδιαφέρονται να φτιάξουν ή να βελτιώσουν από το μηδέν την online παρουσία της με σκοπό να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στην νέα εποχή που δημιούργησαν τα κοινωνικά δίκτυα με την άφιξή τους.

tick Τι θα αποκομίσουν οι συμμετέχοντες;

Οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν τα βασικά βήματα για την δημιουργία μιας καμπάνιας στα κοινωνικά δίκτυα καθώς και τα μυστικά των Facebook & Instagram (ads) προκειμένου να ανοιχτούν νέοι ορίζοντες για την επιχείρηση. Επίσης θα μάθουν σωστούς τρόπους επικοινωνίας ώστε να προωθούν με επιτυχία την υπηρεσία ή το προϊόν τους.

 

tick Σκοπός

Να αποκτήσουν οι αρχάριοι χρήστες βασικές γνώσεις προκειμένου με απλά βήματα να διαλέξουν και να φτιάξουν την δική τους σελίδα ή προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα που θα ταιριάξουν στη δική τους επιχείρηση. Να λάβουν αναλυτικές οδηγίες και tips για το πως θα παρουσιάζουν σωστά την επιχείρησή τους.

tick Στόχος

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να είναι πλέον ανεξάρτητοι, δημιουργικοί γνώστες του αντικειμένου έτσι ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν το προϊόν ή την υπηρεσία που παρέχουν σε νέα αγοραστικά κοινά.

 

tick Θεματολογία

Ενότητες

- ΕΙΣΑΓΩΓΗ:
• Τι είναι social media;
• Ποια είναι τα social media; Τι θεωρείται και τι όχι
• Γιατί χρειάζομαι social media και πως μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή μου;
• Δημιουργία Σελίδας ή Εταιρικό Προφίλ
- ΜΕΡΟΣ 1:
• Κανόνες καλής συμπεριφοράς
• Δημιουργία περιεχομένου
• Φωτογραφία, Βίντεο και λοιπά δημιουργικά
• Περνώντας από το "Like" στο "Wow": Χτίζοντας μια κοινότητα
- ΜΕΡΟΣ 2:
• Βασικές αρχές Social Media Marketing
• Το ταξίδι και η εμπειρία του καταναλωτή
• Ανάλυση στατιστικών
- ΜΕΡΟΣ 3:
• Δημιουργία μιας καμπάνιας στα Social Media
• Case Studies

 

 

tick Εισηγήτρια

Μαρία Λιόλιου

Απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Μεταπτυχιακό Τμήμα Κοινής Γνώμης και Δημόσιας Επικοινωνίας) ασχολήθηκε με τα Νέα Μέσα και τα κοινωνικά δίκτυα σχεδόν από την αρχή της διάδοσής τους στην Ελλάδα. Ξεκινώντας με τη διαχείριση των κοινωνικών δικτύων μικρών επιχειρήσεων πέρασε στη διαχείριση κοινωνικών δικτύων ΜΚΟ όπως το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη αλλά και στην οικογένεια της Grecotel Hotel and Resorts. Έχοντας 10ετή εμπειρία στην εκπαίδευση αλλά και μεγάλη εμπειρία στα κοινωνικά δίκτυα δημιούργησε μαζί με την ομάδα του Διαβαλκανικού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ένα κύκλο σεμιναρίων που ως στόχο έχουν να βοηθήσουν τη Μικρή και Μεσαία Επιχείρηση να περάσει με επιτυχία το "τεστ" της διαδικτυακής εποχής.

 

 

tick Λεπτομέρειες

Το σεμινάριο υλοποιείται μέσω της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας elearning-seminars.gr.

 

logo elearning

 

Ώρες Σεμιναρίου: 20 ώρες
Θεωρητικά Μαθήματα: 20 ώρες  (ασύγχρονη τηλεκατάρτιση)

 

Το σεμινάριο διαρκεί 2 εβδομάδες περίπου αναλόγως τον χρόνο παρακολούθησης που μπορεί να διαθέσει ο καθένας. Σε αυτό δεν θα είστε μόνοι. Εντός 24 ωρών ο Εκπαιδευτής θα σας επιλύει όλες τις απορίες σας μέσω email.

 

Παροχές Σεμιναρίου:

• Εκπαιδευτικό Υλικό (σε ηλεκτρονική μορφή)

• Εγγραφή σε Ιδιωτικό Forum στο οποίο ανεβαίνουν Tips, άρθρα και ότι καινούριο στον χώρο των social media

• Βεβαίωση Παρακολούθησης

 

Διαδικασία Εγγραφής:

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει την εγγραφή του συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική Αίτηση Συμμετοχής* και στη συνέχεια, εντός 24 ωρών θα λάβει τους κωδικούς του.

 

*Απαραίτητη προυπόθεση η εξόφληση των διδάκτρων.

 

tick Κόστος: 120€ ανά συμμετοχή

- Τιμή για Ανέργους: 100€ 

- Για ομαδικές εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας

 

Τρόποι πληρωμής

- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

- Μετρητά

- Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

 

tick Πληροφορίες

Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 347 94 55,
Fax: 211 800 95 97
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 567 547,
Fax: 700 700 0301
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα – Tηλέφωνο επικοινωνίας: 21 5510 9999

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Invalid Input
captcha
Ελέγξτε το πεδίο!


Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το ερώτημά σας.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ επεξεργάζεται τα παραπάνω δεδομένα σύμφωνα με την Πολιτική Ασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ αποστέλλει σε τακτά χρονικά διαστήματα ενημερώσεις (newsletter) για νέα εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα της εταιρείας μας. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας.

Επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletter με περιεχόμενο εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα του Διαβαλκανικού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ


Υποχρεωτικό!
 


Άλλα σεμινάρια

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μοιραστείτε το

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button