ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΒΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

dhmoi securities 2

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης διοργανώνει Σεμινάριο ιδιωτικής ασφάλειας υπαλλήλων Δήμων - Περιφερειών - Επιχειρήσεων - Εμπορικών και Επαγγελματικών Συλλόγων

Τα τελευταία χρόνια το κεφάλαιο ΑΣΦΑΛΕΙΑ, απασχολεί διεθνώς όλο και περισσότερο από Κράτη και Οργανισμούς έως επιχειρήσεις και απλούς ανθρώπους.

Σύμφωνα με όλες τις μελέτες η κατάσταση στο άμεσο μέλλον θα επιδεινώνεται συνεχώς, με το θέμα της τρομοκρατίας να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, επισκιάζοντας τους άκρως ανησυχητικούς δείκτες του κοινού εγκλήματος (οργανωμένου ή μη), που στην πραγματικότητα είναι η μεγαλύτερη και καθημερινή απειλή.

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο είναι φυσικό ο απλός άνθρωπος, σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν ζει, να νοιώθει ανασφάλεια και στην καθημερινότητά του να ενεργεί και να επιλέγει υπηρεσίες με αναβαθμισμένο το κριτήριο της ασφάλειας με την έννοια του security.

Σε μια εγκατάσταση η υπόθεση «ΑΣΦΑΛΕΙΑ» δεν μπορεί να είναι αντικείμενο μόνο του φύλακα ή του προσωπικού της εταιρίας Security που έχει αναλάβει τη φύλαξη, όπου υπάρχουν, εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε τον τομέα του safety, που κρύβει εξίσου σοβαρούς κινδύνους.

Το προτεινόμενο σεμινάριο αποσκοπεί ακριβώς σε αυτό. Πληρώντας όλες τις προδιαγραφές, απευθύνεται σε όλους τους υπαλλήλους, φιλοδοξεί να δώσει τις γνώσεις και να ενεργοποιήσει συνειδητά το προσωπικό, σε όποιο πόστο κι αν εργάζεται, προκειμένου να αναβαθμισθεί πραγματικά η ασφάλεια με τρόπο που αυτό να γίνεται ευχάριστα αντιληπτό από, χωρίς υπερβολές και επιπλέον κόστος για την επιχείρηση.

Που απευθύνεται

• Υπάλληλοι Δήμων

• Υπάλληλοι Περιφερειών

• Υπάλληλοι Επιχειρήσεων

• Υπάλληλοι Εμπορικών και Επαγγελματικών Συλλόγων

Λεπτομέρειες Προγράμματος

30 διδακτικές ώρες δια ζώσης κατάρτιση (μικροδιδασκαλία) που υλοποιούνται σε 6 ημέρες.

Κόστος Σεμιναρίου

220 € ανά συμμετοχή

Παρέχεται η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ κατάρτισης του Προσωπικού μέσω της χρήσης του λογαριασμού ΟΑΕΔ/ΛΑΕΚ, με τη διεκπεραίωση της υποβολής του προγράμματος εξ ολοκλήρου από το ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΔΒΜ 2.

 

Στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου χορηγείται:
• Εκπαιδευτικό υλικό.
• Πιστοποιητικό επιμόρφωσης.

Πληροφορίες Προγράμματος

Αθήνα
κα Μαριάννα Γεωργούλα
Τηλέφωνο: 210 347 94 55,
Fax: 211 800 95 97
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 567 548,
Fax: 700 700 0301
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα – Tηλέφωνο επικοινωνίας: 21 5510 9999

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό πεδίο!
Υποχρεωτικό πεδίο!
Invalid Input

Άλλα σεμινάρια

Μοιραστείτε το

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button