Εξειδίκευση ανθρώπινου δυναμικού

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ (SEO: SEARCH ENGINE OPTIMIZATION) - ELEARNING | Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης

seo 2020

 

Το σεμινάριο Search Engine Optimization (SEO) απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που θέλουν να εμφανίζεται η ιστοσελίδα τους ή το ηλεκτρονικό τους κατάστημα στις πρώτες θέσεις του google και κατά συνέπεια να αυξήσουν την επισκεψιμότητα και την πελατεία τους. Επίσης το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε φυσικό πρόσωπο που θέλει να βελτιώσει το βιογραφικό του και τις επαγγελματικές δυνατότητές του αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που προκύπτουν από την αξιοποίηση του διαδικτύου.

 

tick Που απευθύνεται

• Ιδιοκτήτες μικρών ή μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

• Αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

• Web designers.

• Web developers.

• Διαχειριστές ιστοσελίδων.

• Στελέχη marketing.

• Συμβούλους επιχειρήσεων.

tick Τι θα αποκομίσουν οι συμμετέχοντες;

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου earch Engine Optimization (SEO) οι καταρτιζόμενοι θα προχωρήσουν στη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων αλλά και ολόκληρων ιστοτόπων βήμα προς βήμα, αξιοποιώντας γνώσεις δεξιότητες που θα αποκτήσουν στο σεμινάριο. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες αυτές περιλαμβάνουν τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, την επιλογή λέξεων κλειδιών και την εκτίμηση δυσκολίας αυτών, την αξιοποίηση των κοινωνικών δικτύων, τη δημιουργία ποιοτικών συνδέσμων, την αξιοποίηση των εργαλείων που προσφέρουν οι μηχανές αναζήτησης, την αναγνώριση κινδύνων που οδηγούν σε google penalty αλλά και την ανάκαμψη από το google penalty.

 

tick Σκοπός

Σκοπός του σεμιναρίου Search Engine Optimization (SEO) είναι η αξιοποίηση του google ως εργαλείο που θα φέρει νέους υποψήφιους πελάτες, θα αυξήσει τις πωλήσεις και θα ενισχύσει τη φήμη της εταιρείας ή του επαγγελματία. Κάθε εταιρεία που εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google έχει σοβαρές πιθανότητες να λάβει ένα κομμάτι από την πίτα της αγοράς. Όσο πιο ψηλά βρίσκεται στη λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης, τόσο μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας είναι πιθανόν να λάβει.

tick Στόχος

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να διαμορφώνουν τις ιστοσελίδες ώστε να γίνονται φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης. Ακόμη να αναλαμβάνουν την ολοκληρωμένη προώθηση αυτών μέχρι την άνοδο στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων της google. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες αυτές δίνουν στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα να απασχοληθούν (ως υπάλληλοι ή ελεύθεροι επαγγελματίες) στον αναπτυσσόμενο τομέα της Προώθησης Ιστοσελίδων (SEO: Search Engine Optimization).

 

tick Θεματολογία

Ενότητες

Πρώτη Εβδομάδα:
Πως λειτουργούν οι μηχανές αναζήτησης, πως να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον τους, ποιούς αλγόριθμους χρησιμοποιεί το google, τι θα κερδίσουμε κάνοντας προώθηση ιστοσελίδας SEO
Γιατί είναι σημαντικό το SEO
• Μέθοδοι προσέλκυσης επισκεπτών (SEO vs Adwords)
• Πως λειτουργούν οι μηχανές αναζήτησης (Λογισμικό αναζήτησης: spider software, λογισμικό ευρετηριασμού: index software, λογισμικό ερωτημάτων: query software)
• Πώς να προσελκύσω την προσοχή του Google (Τεχνικές SEO, συμβουλές από την Google)
• Μέθοδοι Black Hat SEO (keyword stuffing, invisible text, doorway pages, invisible iFrames, spamdexing, link farms, mass backlinks και άλλα παραδείγματα τεχνικών black hat SEO)
• Αλγόριθμοι της Google (Penguin, Panda, Thunderbird, Pigeon, RankBrain και άλλες αλγοριθμικές ενημερώσεις της google)

QUIZ - TEST: Κάθε ενότητα περιλαμβάνει ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής για την καλύτερη κατανόηση

Δεύτερη Εβδομάδα:
Επιλογή των λέξεων κλειδιών, on-site SEO και off-site SEO, μέτρηση αποτελεσμάτων
• Πως να επιλέξετε keywords
• Πως να μετρήσετε τα αποτελέσματα
• On-site: βελτιστοποίηση (h1, εικόνες, description)
• On-site: βελτιστοποίηση: meta tags
• On-site: βελτιστοποίηση: εικόνες και url
• On-site: Yoast
• Off-site: Τεχνικές δημιουργίας συνδέσμων
• Off-site: Παροχή περιεχοµένου υψηλής ποιότητας
• Off-site: Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
• Influencer

QUIZ - TEST: Κάθε ενότητα περιλαμβάνει ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής για την καλύτερη κατανόηση

 

 

tick Εισηγητής

Νίκος Μπαλατσούκας

Ο Νίκος Μπαλατσούκας είναι απόφοιτος του Φυσικού Τμήματος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Ηλεκτρονικού Αυτοματισμού Πανεπιστημίου Αθηνών. Καθηγητής Πληροφορικής στη Δευτεροβάθμια και Πρωτοβάθμια εκπαίδευση από το έτος 2000.
Ενταγμένος στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Ενηλίκων του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ, στο Μητρώο Εκπαιδευτών ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ καθώς και στο Μητρώο Κύριου Διδακτικού Προσωπικού του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης σε αντικείμενα σχετικά με πληροφορική και προγραμματισμό.
Μέλος της Επιτροπής Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Μέλος της συγγραφικής ομάδας τριών βιβλίων: "OpenCart" "Πώς να είστε στην πρώτη σελίδα του Google" και "Ανάπτυξη ιστοσελίδων με WordPress".
Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων σε θέματα σχετικά με πληροφορική και προγραμματισμό καθώς και προγραμματισμό, κυρίως σε διαδικτυακές εφαρμογές και εφαρμογές βάσεων δεδομένων.
Είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου – (Html.Gr).

 

 

tick Λεπτομέρειες

Το σεμινάριο υλοποιείται μέσω της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας elearning-seminars.gr.

 

logo elearning

 

Ώρες Σεμιναρίου: 20 ώρες

 

Το σεμινάριο διαρκεί 2 εβδομάδες περίπου αναλόγως τον χρόνο παρακολούθησης που μπορεί να διαθέσει ο καθένας.

Παρέχετε σε όποιον συμμετέχοντα το ζητήσει, 1 ώρα δωρεάν υποστήριξη μετά την λήξη του σεμιναρίου για βοήθεια και συμβουλές για τις εκστρατείες σας.

Σε αυτό δεν θα είστε μόνοι. Εντός 24 ωρών ο Εκπαιδευτής θα σας επιλύει όλες τις απορίες σας μέσω email.

 

Παροχές Σεμιναρίου:

• Εκπαιδευτικό Υλικό – Ηλεκτρονικές Σημειώσεις

• Εγγραφή σε Ιδιωτικό Forum στο οποίο ανεβαίνουν Tips, άρθρα και ότι καινούριο στον χώρο των social media

• Βεβαίωση Παρακολούθησης

 

tick Κόστος: 180€ ανά συμμετοχή

- Τιμή για Ανέργους: 150€ 

- - Για ομαδικές εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας

 

Τρόποι πληρωμής

- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

- Μετρητά

- Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

 

Διαδικασία Εγγραφής:

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει την εγγραφή του συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική Αίτηση Συμμετοχής* και στη συνέχεια, εντός 42 ωρών θα λάβει τους κωδικούς του.

 

*Απαραίτητη προυπόθεση η εξόφληση των διδάκτρων.

 

tick Πληροφορίες

Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 347 94 55,
Fax: 211 800 95 97
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 567 547,
Fax: 700 700 0301
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα – Tηλέφωνο επικοινωνίας: 21 5510 9999

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

   
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Invalid Input
captcha
Ελέγξτε το πεδίο!


Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το ερώτημά σας.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ επεξεργάζεται τα παραπάνω δεδομένα σύμφωνα με την Πολιτική Ασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ αποστέλλει σε τακτά χρονικά διαστήματα ενημερώσεις (newsletter) για νέα εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα της εταιρείας μας. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας.

Επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletter με περιεχόμενο εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα του Διαβαλκανικού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ


Υποχρεωτικό!
 

 


Άλλα σεμινάρια

Μοιραστείτε το

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button