Εξειδίκευση ανθρώπινου δυναμικού

Εξειδικευμένα Σεμινάρια Προσωπικού Ξενοδοχείου Σε Θέματα Ιδιωτικής Ασφάλειας | diavalkaniko.gr

securityhotel 2019

 

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης διοργανώνει Εξειδικευμένα σεμινάρια προσωπικού ξενοδοχείου σε θέματα ιδιωτικής ασφάλειας. Τα σεμινάρια δίνουν τη δυνατότητα στο προσωπικό να λάβει τις απαραίτητες γνώσεις και να ενεργοποιήσει συνειδητά, σε όποιο πόστο κι αν εργάζεται, προκειμένου να αναβαθμισθεί πραγματικά η ασφάλεια με τρόπο που αυτό να γίνεται ευχάριστα αντιληπτό από τους πελάτες, χωρίς υπερβολές και επιπλέον κόστος για την επιχείρηση. Η πολιτεία αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα του αντικειμένου και τη σημασία της εκπαίδευσης των ξενοδοχοϋπαλλήλων σε θέματα ασφαλείας με το άρθρο 7 στοιχείο 11.1 της υπ’ αριθ. 216/2015 απόφασης του Υπουργείου Τουρισμού όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, πριμοδοτεί με 150 επιπλέον μόρια κατάταξης σε αστέρια τις μονάδες που φροντίζουν να εκπαιδεύουν το 10% του προσωπικού τους, ετησίως σε θέματα που αφορούν τον Τουρισμό και την Ασφάλεια.

 

Που απευθύνεται

Τα σεμινάρια έχουν σχεδιασθεί αποκλειστικά για ξενοδοχοϋπαλλήλους. Η δομή της ύλης, οι δεξιότητες που έχουν επιλεγεί να αναδειχθούν και κυρίως οι κίνδυνοι που διδάσκονται να προβλέπουν έγκαιρα, αφορούν κάθε είδους ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

 

Λεπτομέρειες Προγράμματος


24 ώρες δια ζώσης κατάρτισης που υλοποιούνται σε 4 ημέρες.

 

Κόστος Συμμετοχής


• 200 € ανά συμμετοχή

Τρόπος πληρωμής:

Εξόφληση 50% με την Αίτηση και 50% μέχρι τη Λήξη του σεμιναρίου

 

Εκπτωτική Πολιτική:
• 15% έκπτωση για εφάπαξ καταβολή του ποσού
• 20% έκπτωση για ομαδικές εγγραφές ή για παρακολούθηση πάνω από ένα σεμινάριο

(Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν μεμονωμένα & όχι συνδυαστικά)

 

Στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου χορηγείται:
• Εκπαιδευτικό υλικό.
• Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης με το πέρας του σεμιναρίου.

 

Παρέχεται η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ κατάρτισης του Προσωπικού μέσω της χρήσης του λογαριασμού ΟΑΕΔ/ΛΑΕΚ, με τη διεκπεραίωση της υποβολής του προγράμματος εξ ολοκλήρου από το ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΕΑ ΑΕ.

 

 

Πληροφορίες


Αθήνα
κα Μαριάννα Γεωργούλα
Τηλέφωνο: 210 347 94 55,
Fax: 211 800 95 97
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 567 548,
Fax: 700 700 0301
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Για την υπόλοιπη Ελλάδα – Tηλέφωνο επικοινωνίας: 21 5510 9999

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

   

Υποχρεωτικό!

Υποχρεωτικό!

Υποχρεωτικό!

Υποχρεωτικό!

Invalid Input


Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το ερώτημά σας.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ επεξεργάζεται τα παραπάνω δεδομένα σύμφωνα με την Πολιτική Ασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ αποστέλλει σε τακτά χρονικά διαστήματα ενημερώσεις (newsletter) για νέα εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα της εταιρείας μας. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας.

Επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletter με περιεχόμενο εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα του Διαβαλκανικού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ


Υποχρεωτικό!

 

Άλλα σεμινάρια

Μοιραστείτε το

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button