ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

hotel security2

 

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης διοργανώνει σεμινάριο με τίτλο: Εξειδικευμένα σεμινάρια προσωπικού ξενοδοχείου σε θέματα ιδιωτικής ασφάλειας. Τα σεμινάρια δίνουν τη δυνατότητα στο προσωπικό να λάβει τις απαραίτητες γνώσεις και να ενεργοποιήσει συνειδητά, σε όποιο πόστο κι αν εργάζεται, προκειμένου να αναβαθμισθεί πραγματικά η ασφάλεια με τρόπο που αυτό να γίνεται ευχάριστα αντιληπτό από τους πελάτες, χωρίς υπερβολές και επιπλέον κόστος για την επιχείρηση.

Η πολιτεία αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα του αντικειμένου και τη σημασία της εκπαίδευσης των ξενοδοχοϋπαλλήλων σε θέματα ασφαλείας με το άρθρο 7 στοιχείο 11.1 της υπ’ αριθ. 216/2015 απόφασης του Υπουργείου Τουρισμού όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, πριμοδοτεί με 150 επιπλέον μόρια κατάταξης σε αστέρια τις μονάδες που φροντίζουν να εκπαιδεύουν το 10% του προσωπικού τους, ετησίως σε θέματα που αφορούν τον Τουρισμό και την Ασφάλεια.

 

Που Απευθύνεται


Τα σεμινάρια έχουν σχεδιασθεί αποκλειστικά για ξενοδοχοϋπαλλήλους. Η δομή της ύλης, οι δεξιότητες που έχουν επιλεγεί να αναδειχθούν και κυρίως οι κίνδυνοι που διδάσκονται να προβλέπουν έγκαιρα, αφορούν κάθε είδους ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Λεπτομέρειες Προγράμματος


24 ώρες δια ζώσης κατάρτισης που υλοποιούνται σε 4 ημέρες.

Κόστος σεμιναρίου


200 € ανά συμμετοχή

Στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου χορηγείται:
• Εκπαιδευτικό υλικό.
• Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης με το πέρας του σεμιναρίου.

 

Παρέχεται η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ κατάρτισης του Προσωπικού μέσω της χρήσης του λογαριασμού ΟΑΕΔ/ΛΑΕΚ, με τη διεκπεραίωση της υποβολής του προγράμματος εξ ολοκλήρου από το ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΔΒΜ 2

 

Πληροφορίες Προγράμματος


Αθήνα
κα Μαριάννα Γεωργούλα
Τηλέφωνο: 210 347 94 55,
Fax: 211 800 95 97
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 567 548,
Fax: 700 700 0301
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό πεδίο!
Υποχρεωτικό πεδίο!
Invalid Input

Άλλα σεμινάρια

Μοιραστείτε το

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button