Εξειδίκευση ανθρώπινου δυναμικού

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ | Διαβαλκανικό κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης

alternative tourism 2019b

 

Η Ελλάδα έχει ανάγκη τον ποιοτικό τουρισμό, που θα βασίζεται στις αρχές της αειφορίας, δημιουργώντας ένα παράλληλο αλλά και εξειδικευμένο τουριστικό προϊόν, το οποίο θα αναδεικνύει το ιδιαίτερο και αυθεντικό της πρόσωπο. Ο περιβαλλοντικός, ο αγροτικός, ο αθλητικός, ο θρησκευτικός, ο πολιτιστικός ή τουρισμός με μορφές εθελοντισμού, επιχειρούν την επαναπροσέγγιση και ζεύξη της τουριστικής εμπειρίας με άλλες, παραγωγικές ή πολιτιστικές δραστηριότητες.

Που Απευθύνεται

Στόχος

- Επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και σε τοπικές οργανώσεις

- Επαγγελματίες του επισιτιστικού κλάδου και σε τοπικούς παραγωγούς
- Σπουδαστές - εκπαιδευόμενους - καταρτιζόμενους αλλά και σε κάθε εμπλεκόμενο στην τουριστική αγορά

- Σε όσους ενδιαφέρονται να μοριοδοτηθούν για την υποβολή αίτησης στήριξης στα προγράμματα CLLD1/LEADER και CLLD2/LEADER

Κύριος στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι με την ολοκλήρωση του οι συμμετέχοντες να έχουν κατανοήσει τα ακόλουθα:

- Την ανάλυση και ανάπτυξη των ειδικών μορφών τουρισμού.

- Την κατηγοριοποίηση των τύπων τουρισμού και την κατάταξη σε μια ομάδα Ειδικών Μορφών Τουρισμού, σε σχέση με παράγοντες όπως οικονομικός- κοινωνικός - φυσικός - πολιτιστικός παράγοντας.
- Τις Ειδικές Μορφές Τουρισμού που εφαρμόζονται και βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη και την αντίστοιχη προσφορά ανάλογων Τουριστικών Προϊόντων και Υπηρεσιών για την ανάπτυξη του τουρισμού και κατά κύριο λόγο την αντιμετώπιση της εποχικότητας που χαρακτηρίζει τον ελληνικό τουριστικό κλάδο.

Περιέχει αναφορές στις διάφορες μορφές τουρισμού, οι οποίες θα μπορούσαν να προσφέρουν μια αφετηρία για ειδικευμένους εργαζόμενους και μια καλύτερη προσφορά υπηρεσιών και προϊόντων με αποτέλεσμα την αύξηση κέρδους της κάθε επιχείρησης και της περιοχής γενικά.

Ενότητες

  • Βασικές έννοιες και προσδιορισμοί

• Διαχρονική εξέλιξη

• Είδη εναλλακτικών μορφών τουρισμού

• Τουρισμός & Περιβάλλον

• Τουρισμός & Εποχικότητα

• Τουρισμός και πολιτισμός

 

Λεπτομέρειες Προγράμματος

Το σεμινάριο υλοποιείται μέσω της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας elearning-seminars.gr

logo elearning

 

Κόστος Συμμετοχής

200€ για 100 ώρες

 

Εκπτωτική Πολιτική:

- 10% έκπτωση σε φοιτητές – ανέργους (προσκομίζοντας παράλληλα τα αντίστοιχα δικαιολογητικά)

- 25% έκπτωση για εφάπαξ καταβολή του ποσού

 

Πληροφορίες


Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 347 94 55,
Fax: 211 800 95 97
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 567547,
Fax: 700 700 0301
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Για την υπόλοιπη Ελλάδα – Tηλέφωνο επικοινωνίας: 21 5510 9999

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

   

Υποχρεωτικό!

Υποχρεωτικό!

Υποχρεωτικό!

Υποχρεωτικό!

Invalid Input


Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το ερώτημά σας.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ επεξεργάζεται τα παραπάνω δεδομένα σύμφωνα με την Πολιτική Ασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ αποστέλλει σε τακτά χρονικά διαστήματα ενημερώσεις (newsletter) για νέα εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα της εταιρείας μας. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας.

Επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletter με περιεχόμενο εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα του Διαβαλκανικού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ


Υποχρεωτικό!

 

 

 

Άλλα σεμινάρια

Μοιραστείτε το

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button