Εξειδίκευση ανθρώπινου δυναμικού

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ | Διαβαλκανικό κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης

alternative tourism

 

Η Ελλάδα έχει ανάγκη τον ποιοτικό τουρισμό, που θα βασίζεται στις αρχές της αειφορίας, δημιουργώντας ένα παράλληλο αλλά και εξειδικευμένο τουριστικό προϊόν, το οποίο θα αναδεικνύει το ιδιαίτερο και αυθεντικό της πρόσωπο. Ο περιβαλλοντικός, ο αγροτικός, ο αθλητικός, ο θρησκευτικός, ο πολιτιστικός ή τουρισμός με μορφές εθελοντισμού, επιχειρούν την επαναπροσέγγιση και ζεύξη της τουριστικής εμπειρίας με άλλες, παραγωγικές ή πολιτιστικές δραστηριότητες.

 

tick Που απευθύνεται

tick Επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και σε τοπικές οργανώσεις

tick Επαγγελματίες του επισιτιστικού κλάδου και σε τοπικούς παραγωγούς
tick Σπουδαστές - εκπαιδευόμενους - καταρτιζόμενους αλλά και σε κάθε εμπλεκόμενο στην τουριστική αγορά

tick Σε όσους ενδιαφέρονται να μοριοδοτηθούν για την υποβολή αίτησης στήριξης στα προγράμματα CLLD1/LEADER και CLLD2/LEADER

 

tick Ενότητες

tick Βασικές έννοιες και προσδιορισμοί

tick Διαχρονική εξέλιξη

tick Είδη εναλλακτικών μορφών τουρισμού

tick Τουρισμός & Περιβάλλον

tick Τουρισμός & Εποχικότητα

tick Τουρισμός και πολιτισμός

tick Στόχος

Κύριος στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι με την ολοκλήρωση του οι συμμετέχοντες να έχουν κατανοήσει τα ακόλουθα:

tick Την ανάλυση και ανάπτυξη των ειδικών μορφών τουρισμού.

tick Την κατηγοριοποίηση των τύπων τουρισμού και την κατάταξη σε μια ομάδα Ειδικών Μορφών Τουρισμού, σε σχέση με παράγοντες όπως οικονομικός- κοινωνικός - φυσικός - πολιτιστικός παράγοντας.
tick Τις Ειδικές Μορφές Τουρισμού που εφαρμόζονται και βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη και την αντίστοιχη προσφορά ανάλογων Τουριστικών Προϊόντων και Υπηρεσιών για την ανάπτυξη του τουρισμού και κατά κύριο λόγο την αντιμετώπιση της εποχικότητας που χαρακτηρίζει τον ελληνικό τουριστικό κλάδο.

Περιέχει αναφορές στις διάφορες μορφές τουρισμού, οι οποίες θα μπορούσαν να προσφέρουν μια αφετηρία για ειδικευμένους εργαζόμενους και μια καλύτερη προσφορά υπηρεσιών και προϊόντων με αποτέλεσμα την αύξηση κέρδους της κάθε επιχείρησης και της περιοχής γενικά.

 

tick Λεπτομέρειες

Το σεμινάριο υλοποιείται μέσω της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας elearning-seminars.gr

logo elearning

 

tick Κόστος συμμετοχής:

200€ για 100 ώρες

Εκπτωτική Πολιτική:

- 10% έκπτωση σε φοιτητές – ανέργους (προσκομίζοντας παράλληλα τα αντίστοιχα δικαιολογητικά)

- 25% έκπτωση για εφάπαξ καταβολή του ποσού

 

tick Πληροφορίες

Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 347 94 55,
Fax: 211 800 95 97
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 567 547,
Fax: 700 700 0301
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα – Tηλέφωνο επικοινωνίας: 21 5510 9999 

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

   
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Invalid Input
captcha
Ελέγξτε το πεδίο!


Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το ερώτημά σας.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ επεξεργάζεται τα παραπάνω δεδομένα σύμφωνα με την Πολιτική Ασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ αποστέλλει σε τακτά χρονικά διαστήματα ενημερώσεις (newsletter) για νέα εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα της εταιρείας μας. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας.

Επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletter με περιεχόμενο εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα του Διαβαλκανικού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ


Υποχρεωτικό!
 

 

 

Άλλα σεμινάρια

Μοιραστείτε το

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button