Ε.Φ.Ε.Τ

efet banner

 

Σύμφωνα με νομοθετική απαίτηση της ΚΥΑ 487/2000, οι επιχειρήσεις τροφίμων (παραγωγής, επεξεργασίας, αποθήκευσης μεταφοράς λιανικού εμπορίου, διάθεσης τροφίμων), μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής, αλλαντοποϊίας, παραγωγής γύρου κ.λ.π, έχουν την υποχρέωση να εκπαιδεύουν όλο το προσωπικό τους (εργαζόμενους και εργοδότες) που απασχολείται με χειρισμό τροφίμων, σύμφωνα με την "επίσημη εκπαίδευση του ΕΦΕΤ σε βασικές αρχές ασφαλείας και υγιεινής τροφίμων".
Τα προγράμματα αφορούν κατάρτιση απλών χειριστών σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Ελάχιστη διάρκεια: 10 ώρες (2 ημέρες x 5 ώρες)
Μετά την επιτυχή περάτωση της προβλεπόμενης διαδικασίας η εταιρεία μας θα χορηγήσει προσωρινές βεβαιώσεις, σύμφωνα με το υπόδειγμα που ορίζει ο ΕΦΕΤ και στη συνέχεια ο ΕΦΕΤ θα εκδώσει βεβαιώσεις στους επιτυχόντες στις εξετάσεις, βάσει των αποτελεσμάτων. Οι βεβαιώσεις αυτές έχουν διάρκεια ισχύος 5 ετών.
Οι εργοδότες που επιθυμούν να καταρτίσουν το προσωπικό τους πρέπει να απευθύνονται στο Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και να υποβάλλουν τυποποιημένη αίτηση σύμφωνα με τα σχετικά υποδείγματα που ορίζει ο ΕΦΕΤ.
Για περισσότερη ενημέρωση, επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό πεδίο!
Υποχρεωτικό πεδίο!
Invalid Input

Παρόμοια σεμινάρια

Μοιραστείτε το

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button