Εξειδίκευση ανθρώπινου δυναμικού

Πιστοποίηση τροφίμων ΕΦΕΤ | Διαβαλκανικό κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης

efet 2020

 

Σύμφωνα με νομοθετική απαίτηση της ΚΥΑ 487/2000, οι επιχειρήσεις τροφίμων (παραγωγής, επεξεργασίας, αποθήκευσης μεταφοράς λιανικού εμπορίου, διάθεσης τροφίμων), μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής, αλλαντοποϊίας, παραγωγής γύρου κ.λ.π, έχουν την υποχρέωση να εκπαιδεύουν όλο το προσωπικό τους (εργαζόμενους και εργοδότες) που απασχολείται με χειρισμό τροφίμων, σύμφωνα με την "επίσημη εκπαίδευση του ΕΦΕΤ σε βασικές αρχές ασφαλείας και υγιεινής τροφίμων".
Τα προγράμματα αφορούν κατάρτιση απλών χειριστών σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Ελάχιστη διάρκεια: 10 ώρες (2 ημέρες x 5 ώρες)
Μετά την επιτυχή περάτωση της προβλεπόμενης διαδικασίας η εταιρεία μας θα χορηγήσει προσωρινές βεβαιώσεις, σύμφωνα με το υπόδειγμα που ορίζει ο ΕΦΕΤ και στη συνέχεια ο ΕΦΕΤ θα εκδώσει βεβαιώσεις στους επιτυχόντες στις εξετάσεις, βάσει των αποτελεσμάτων. Οι βεβαιώσεις αυτές έχουν διάρκεια ισχύος 5 ετών.
Οι εργοδότες που επιθυμούν να καταρτίσουν το προσωπικό τους πρέπει να απευθύνονται στο Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και να υποβάλλουν τυποποιημένη αίτηση σύμφωνα με τα σχετικά υποδείγματα που ορίζει ο ΕΦΕΤ.
Για περισσότερη ενημέρωση, επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

 

tick Πληροφορίες

 

Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 347 94 55,
Fax: 211 800 95 97
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 567 547,
Fax: 700 700 0301
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα – Tηλέφωνο επικοινωνίας: 21 5510 9999

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

   
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Invalid Input
captcha
Ελέγξτε το πεδίο!


Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το ερώτημά σας.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ επεξεργάζεται τα παραπάνω δεδομένα σύμφωνα με την Πολιτική Ασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ αποστέλλει σε τακτά χρονικά διαστήματα ενημερώσεις (newsletter) για νέα εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα της εταιρείας μας. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας.

Επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletter με περιεχόμενο εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα του Διαβαλκανικού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ


Υποχρεωτικό!
 

Παρόμοια σεμινάρια

Μοιραστείτε το

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button