Εξειδίκευση ανθρώπινου δυναμικού

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ - ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ - ELEARNING | Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης

anakainish axiopoihsh 2019

 

Ο κλάδος της κατασκευής εξαϋλώθηκε λόγω κρίσης. Αντίθετα η ανακαίνιση ακινήτου ανθεί λόγω της αξιοποίησης του, μέσω Airbnb. Πόσο εύκολη είναι μία ανακαίνιση όταν θα πρέπει να ζυγίσεις ανάγκες και απαιτήσεις για να πετύχεις το επιθυμητό;  Έρευνα, Σχεδιασμός και Υλοποίηση (ΕΣΥ) είναι το κλειδί μιας επιτυχημένης ανακαίνισης.

 

 Που Απευθύνεται

 Τι θα αποκομίσουν οι συμμετέχοντες;

Ιδιώτες, Ιδιοκτήτες Ακινήτων, Διαχειριστές Πολυκατοικιών, Μεσίτες, Συμβούλους Ακινήτων, Επενδυτές Ακινήτων, Επαγγελματίες στο χώρο των ανακαινίσεων.

Οι συμμετέχοντες αποκτούν έναν πρακτικό οδηγό – μόνιμο σύμβουλο, για τη σωστή υλοποίηση μίας ανακαίνισης και αξιοποίησης του ακινήτου.

 Σκοπός

 Στόχος

Είναι να σε παρακινήσει να ασχοληθείς πιο ενεργά, μεθοδικά και έξυπνα, με την ανακαίνιση και την αξιοποίηση ενός ακινήτου, αν δεν θέλεις να παίρνεις τις λάθος αποφάσεις για την τσέπη σου. Να κατανοείς καλύτερα τα σύνθετα ζητήματα μιας ανακαίνισης και αξιοποίησης ενός ακινήτου και να γίνεις αποτελεσματικότερος στη συνεργασία σου με τους επαγγελματίες του χώρου.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να γίνουν ανεξάρτητοι χρήστες του αντικειμένου της διαδικασίας μίας ανακαίνισης ακινήτου και μέγιστης εκμετάλλευσης του. Θα μπορούν να διαχειριστούν αποδοτικότερα, με ποιοτικά-ποσοτικά κριτήρια, περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, τα πολλά και σύνθετα τεχνικά-οργανωτικά θέματα μίας ανακαίνισης-αξιοποίησης ακινήτου, από την αρχή έως το τέλος και θα μπορούν να επιτύχουν, με καλύτερη επικοινωνία και συνεργασία με τους επαγγελματίες του χώρου, την εξυπηρέτηση των αναγκών τους και ικανοποίηση των επιθυμιών τους για ωραία και επικερδή ακίνητα.

 Θεματολογία

Ενότητες
• Αξιοποίηση ακινήτου για Airbnb

• Προκαταρκτική έρευνα.
(Εργαλεία και στοιχεία αξιολόγησης, ελέγχου και εκτίμησης ακινήτου)

• Σχεδιασμός της ανακαίνισης.
(Βασικές αρχές σχεδιασμού, διάταξης και επιλογής στοιχείων και υλικών)

• Υλοποίηση της ανακαίνισης.
(Εργαλεία και στοιχεία διαχείρισης ανακαίνισης. Σειρά εργασιών και τρόποι εφαρμογής).

• Συντήρηση ακινήτου.
(Σχέδιο συντήρησης ακινήτου, τεχνικά θέματα αντιμετώπισης προβλημάτων λόγω φθοράς υλικών)

• Αξιοποίηση ακινήτου για Airbnb.
(Διαδικασία αξιολόγησης, βέλτιστη Airbnb εκμετάλλευση με προσαρμογή της ανακαίνισης)

 

Κάθε ενότητα στο τέλος της περιλαμβάνει και μία ή περισσότερες μελέτες περίπτωσης πάνω σε πραγματικά και πρακτικά παραδείγματα αναφοράς τα οποία θα πρέπει να επιλυθούν για πρακτική εξάσκηση αλλά και αυτοαξιολόγηση.

 

Λεπτομέρειες Προγράμματος

Το σεμινάριο υλοποιείται μέσω της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας elearning-seminars.gr.

 

logo elearning

 

Ώρες Σεμιναρίου: 26 ώρες

 

Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι 3 εβδομάδες. Σε αυτό δεν θα είστε μόνοι. Εντός 24 ωρών ο Εκπαιδευτής θα σας επιλύει όλες τις απορίες σας μέσω email.

Εκπαιδευτής:

Κούμπελης Π.

Απόφοιτος της σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.). Πολυετή εμπειρία στην Κατασκευή και Ανακαίνιση Κτιρίων και μεγάλη εμπειρία στον Προγραμματισμό και τη Διαχείριση Τεχνικών Έργων και την Ανάπτυξη Πληροφοριακών Συστημάτων Επιτελικής Παρακολούθησης Έργων.  Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).

 

Παροχές Σεμιναρίου:

• Εκπαιδευτικό Υλικό (σε ηλεκτρονική μορφή)
• Εγγραφή σε Ιδιωτικό Forum στο οποίο ανεβαίνουν Tips, άρθρα και ότι καινούριο στον χώρο των social media
• Βεβαίωση Παρακολούθησης

 

Κόστος Συμμετοχής

- Αρχικό Κόστος Σεμιναρίου: 140€

- Τιμή Ανέργου: 120€ 

- Μαζική Εγγραφή >2 ατόμων: 120€

 

Τρόποι πληρωμής

- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

- Μετρητά

- Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

 

Διαδικασία Εγγραφής:

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει την εγγραφή του συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική Αίτηση Συμμετοχής* και στη συνέχεια, εντός 24 ωρών θα λάβει τους κωδικούς του.

 

*Απαραίτητη προυπόθεση η εξόφληση των διδάκτρων.

 

Πληροφορίες

Αθήνα
κα Μαριάννα Γεωργούλα
Τηλέφωνο: 210 347 94 55,
Fax: 211 800 95 97
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

   

Υποχρεωτικό!

Υποχρεωτικό!

Υποχρεωτικό!

Υποχρεωτικό!

Invalid Input


Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το ερώτημά σας.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ επεξεργάζεται τα παραπάνω δεδομένα σύμφωνα με την Πολιτική Ασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ αποστέλλει σε τακτά χρονικά διαστήματα ενημερώσεις (newsletter) για νέα εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα της εταιρείας μας. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας.

Επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletter με περιεχόμενο εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και νέα του Διαβαλκανικού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ


Υποχρεωτικό!

 

 

Άλλα σεμινάρια

Μοιραστείτε το

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button